نوشته شده توسط : سینا شعبانی

زیباترین طرح های تابلو فرش ها کدامند ؟ کدام طرح ها طرفداران بیشتری دارند و فروششان بهتر است ؟

حتما هنگام خرید تابلو فرش این سوالات برایتان پیش آمده است و به دنبال طرح های خاصی از تابلو فرش هستید که برای منزل خود یا به عنوان هدیه تهیه کنید .

طرح و نقشه هایی که در تابلو فرش های ماشینی و دستباف استفاده می شوند تقریبا یکسان هستند اما از نظر ظرافت و زیبایی با یکدیگر تفاوت دارند .

در تابلو فرش های ماشینی به این دلیل که گره و ریشه ها توسط نیروهای انسانی ایجاد می شوند و برای این کار دقت زیادی به کار می رود ، نقشه ی تابلو زیباتر به نظر می رسد و بسیار نفیس و ارزشمند هستند .

البته تابلو فرش های ماشینی هم زیبایی زیادی دارند و با توجه به این که به غیر از روش بافت ، روش های چاپی هم در تولید این تابلو ها استفاده می شود طرح و رنگ های بسیار متنوع و زیبایی در آن ها استفاده می شود .

در نوع چاپی که کلاریس یا سابلیمیشن است تعداد رنگ های بیشتری استفاده می شود . بنابراین طرح و نقشه به کار رفته زیباتر به نظر می رسد .

بهترین طرح های تابلو فرش

طرح های به کار رفته در تابلو فرش ها تقریبا دارای موضوعات یکسانی هستند که بهترین آن ها عبارتند از :

طرح مناظر طبیعی :

در این تابلو از نقشه هایی بر گرفته از طبیعت استفاده می شوند که در بر گیرنده طرح جنگل ، رودخانه ، کلبه ، دریا و غیره است . چنین طرح هایی طرفداران زیادی دارد چون همه ی مردم به طبیعت علاقه دارند .

طرح آیات و روایات قرآنی :

بعضی از آیات و روایات معروف با خط های بسیار زیبا در تابلو فرش ها ایجاد می شوند مانند و ان یکاد و آیه الکرسی .

طرح گل و گلدان :

در تابلو فرش ها معمولا از طرح های دسته گل استفاده می شود که به دلیل استفاده از رنگ های متنوع و زیبا دارای جلوه ی زیادی هستند .

طرح نقاشی های معروف جهان :

در تعدادی از تابلو ها از نقاشی های معروف جهان ایده گرفته شده است که محبوبیت زیادی در بین دوستداران هنر دارند . تابلو های های شام آخر و شاعر جوان از جمله این طرح ها هستند . از نقاشی های مینیاتور هم در تابلو فرش ها استفاده می شود .

طرح چهره :

این نوع تابلو ممکن است دارای طرح چهره افراد مشهور و سرشناس باشد یا مشتریان به صورت سفارشی تابلوی چهره مورد علاقه خود را تهیه کنند .



:: بازدید از این مطلب : 193
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 30 دی 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سینا شعبانی

یکی از وسایل تزیینی و پرطرفدار که برای بسیاری از مکان ها اعم از منازل و مکان های عمومی استفاده می شود تابلو فرش است که جنس ابریشم آن بسیار نفیس و ارزشمند است .

تولید فرش های ابریشمی دستباف به دوران صفویه بر می گردد که نسبت به دیگر انواع آن دارای زیبایی بسیار چشم نواز است . به دلیل ظرافت این الیاف ، فرش بافته شده با آن دارای بافت ریز است و درخشش زیادی دارد که رنگ های به کار رفته در آن را زیبا می کند .

الیاف ابریشمی با وجود دارا بودن لطافت و ظرافت بسیار زیاد دارای استحکام مناسب است و به همین دلایل در تولید تابلو فرش به کار می رود که باعث دو چندان شدن زیبایی آن می شود .

تابلو فرش دستباف با استفاده از الیاف های طبیعی مانند پشم ، کرک ، پنبه و ابریشم بافته می شوند که یکی از بهترین آن ها الیاف ابریشم است که جزء کالاهای لوکس و نفیس به شمار می آیدکه برای منازل و حتی به عنوان هدیه یا سوغات گران بها به کار می رود .

 

این نوع تابلو دارای مشخصات و ویژگی های خاصی است که در ادامه با آن ها بیشتر آشنا می شویم .

تابلو فرش ابریشم

این نوع تابلو فرش بر اساس مقدار کاربرد الیاف ابریشمی به چند دسته تقسیم می شود : تمام ابریشم ، گل ابریشم و کف ابریشم .

تابلوی تمام ابریشم به نوعی گفته می شود که پرز و چله ی آن از جنس ابریشم باشد ، نوع گل ابریشم دارای حاشیه ، نقش و چله از جنس ابریشم است و تابلوی کف ابریشم دارای پرز با جنس ابریشم است که هر یک دارای مشخصات و قیمت های خاص هستند .

این الیاف به دلیل ظرافت و لطافت مورد استفاده قرار گرفته است و طرحی و نقشی که با این الیاف روی تابلو فرش ایجاد شود دارای زیبایی بسیار زیاد خواهد بود .

این الیاف در نوع دستباف به کار می رود چون ابریشم دارای خواصی است که استفاده از آن در نوع تابلو فرش ماشینی مناسب نیست .

در این تابلو ها از طرح های بسیار زیبا از جمله طرح مناظر طبیعی ، حیوانات ، آیات قرآنی ، گل و گلدان ، چهره و نقاشی های معروف جهان استفاده می شود که هر یک طرفداران خاص خود را دارند .

البته قیمت تابلو فرش ابریشمی از دیگر انواع تابلو فرش بیشتر است اما دارای ارزش و زیبایی منحصر به فرد می باشد .



:: بازدید از این مطلب : 196
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 دی 1397 | نظرات ()